viernes, 4 de marzo de 2011

ENDESA I LA DIPUTACIÓ DE GIRONA ACORDEN CREAR UNA CARTOGRAFIA DIGITALITZADA DE LA XARXA ELÈCTRICA DE LA DEMARCACIÓ


·        La Companyia i la Diputació han signat un acord de col·laboració per a fer el traspàs d’informació que unifiqui totes les dades en un sol recurs.

·        Permetrà disposar amb detall de la ubicació exacta de totes les línies d’alta, mitja i baixa tensió, així com d’altres elements presents en l’entorn urbà.

·        Serà una eina útil per a elaborar projectes i plans de desenvolupament, així com per a reduir els efectes de les obres a la via pública.

Girona, 3 de març de 2011 (2787).- Endesa realitzarà, d’acord amb les dades proporcionades per la Diputació de Girona, una cartografia d’alta precisió i totalment automatitzada de les àrees urbanes de municipis de les comarques de Girona, a escala 1:1000, on s’inclouen totes les instal·lacions elèctriques, tant aèries com soterrades, que la Companyia disposa.

Aquest treball és el resultat d’un conveni que s’ha firmat aquest matí entre el director d’Endesa a Girona, Francisco Vizcaíno, i un dels vicepresidents de la Diputació de Girona, i diputat d’Acció Territorial, Pere Trias, i és fruit de la confluència d’interessos entre l’organització de municipis i la Companyia per tal de disposar d’una cartografia acurada i actualitzada, a l’escala més precisa possible, que reculli la ubicació de la xarxa elèctrica de distribució, tant d’alta com de mitja i baixa tensió.

Aquestes cartografies permeten realitzar amb comoditat el manteniment de les instal·lacions, donada l’alta densitat existent en molts nuclis urbans. Així mateix, permeten que els ajuntaments llistats disposin d’una informació que podran utilitzar de manera àgil per a elaborar els seus projectes i plans de desenvolupament per a una correcta gestió de la via pública al conèixer la implantació de les xarxes de serveis.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande