viernes, 22 de octubre de 2010

ENDESA ELECTRIFICA EL NOU EDIFICI DE TELEFÓNICA A LA CIUTAT DE BARCELONA

• La Companyia ha posat en servei un nou centre d’arribada, protecció i mesura al recinte de l’empresa de telefonia, situat a l’Avinguda d’Eduard Maristany de la ciutat comtal.

• La nova infraestructura, que té una potència de 2.200 kW, està dotada d’aparellatge de darrera tecnologia.

• La instal.lació s’alimenta a través de dues línies de 25 kV provinents de la subestació Besòs, ubicada a la mateixa Avinguda però pertanyent al municipi de Sant Adrià.


Barcelona, 22 d’octubre de 2010 .- Endesa ha finalitzat els treballs necessaris per a la instal•lació de la infraestructura elèctrica idònia per tal de dotar de subministrament elèctric al nou edifici de Telefónica de Barcelona, ubicat davant del Fòrum.

Concretament, la Companyia ha posat en servei un nou centre d’arribada, protecció i mesura al recinte de l’empresa de telefonia, situat a l’Avinguda d’Eduard Maristany de la ciutat comtal. Així, disposa d’una potència total de 2.200 kW tant en el subministrament principal com en el de reserva. A més, està dotat d’aparellatge de darrera tecnologia, de manera que compta amb cabines d’estructura compacta que gairebé no requereixen manteniment.

Aquesta nova instal•lació s’alimenta elèctricament de dues línies de mitja tensió a 25 kV que provenen de la subestació Besòs, ubicada a la mateixa Avinguda d’Eduard Maristany, però en un tram que pertany al municipi de Sant Adrià de Besòs, també a la comarca del Barcelonès.

Així, amb l’entrada en funcionament de noves infraestructures elèctriques a la ciutat, no només es garanteix una millor qualitat i continuïtat del servei als clients de la capital catalana, sinó que es dota la xarxa d’una major solidesa per atendre els nous subministraments que hi pugui haver en un futur. 





Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande