jueves, 21 de octubre de 2010

ENDESA INVERTEIX 27.000 EUROS PER REFORMAR TECNOLÒGICAMENT PART DE LA XARXA ELÈCTRICA DE BELLPUIG, A L’URGELL

·        La Companyia ha interconnectat dos centres de transformació d’última tecnologia a través de l’estesa d’una nova línia subterrània de mitja tensió.

·        Amb la reforma, la infraestructura guanya en seguretat, ja que, en cas d’alguna incidència en un dels punts, es pot garantir el subministrament per una altra via.

·        Els treballs són un pas més per avançar en el mallat total de la xarxa elèctrica de la comarca, ja que l’Empresa entén de la importància de tenir les seves instal.lacions enllaçades.

Bellpuig, 21 d’octubre de 2010.- Endesa ha invertit 27.000 euros per reformar tecnològicament part de la xarxa elèctrica de Bellpuig, a la comarca de l’Urgell, amb l’objectiu de reforçar la seguretat de les instal·lacions elèctriques al municipi i millorar-ne el servei als seus clients.

Concretament, la Companyia ha dut a terme la interconnexió de dos centres de transformació d’última tecnologia a través de l’estesa d’una nova línia subterrània de mitja tensió, que uneix els dos punts. Així, s’ha pogut completar l’anella de la xarxa elèctrica de Bellpuig, que està abastit per 18 centres de transformació.

Amb aquestes reformes, la xarxa guanya en seguretat, ja que si, per qualsevol motiu, un dels punts quedés sense tensió, la Companyia pot restablir el servei per una altra via, de manera que es garanteix la qualitat del subministrament a més de 3.000 clients de la població.

Els treballs són un pas més per avançar en la consecució del mallat total de la xarxa elèctrica de la comarca de l’Urgell, ja que l’Empresa entén de la importància de tenir totes les seves instal·lacions interconnectades per tal que, en cas d’incidència, els clients es puguin alimentar per recorreguts alternatius.



Ver Notes de premsa en un mapa más grande