miércoles, 27 de octubre de 2010

ENDESA REALITZA MESURES AMBIENTALS A TRES SUBESTACIONS DE LES COMARQUES DEL BAIX EBRE, L’ALT CAMP I EL MONTSIÀ

• La Companyia ha eliminat un total de 7.400 quilos de bobines en aquest tipus d’infraestructures de Tortosa, Valls i La Sénia.

• Amb els treballs, durant el 2009 l’Empresa ha aconseguit eliminar més de 260.000 quilos de residus especials derivats de la seva activitat a la província tarragonina.

• L’Empresa demostra, una vegada més, el seu fort compromís amb el respecte al medi ambient.

Tarragona, 27 d’octubre de 2010.- Endesa ha finalitzat un conjunt de mesures encaminades a garantir la qualitat mediambiental de tres subestacions de les comarques de Tarragona.

Concretament, la Companyia ha eliminat diversos equipaments elèctrics d’aquestes infraestructures transformadores de Tortosa -a la comarca del Baix Ebre-, de Valls -a l’Alt Camp- i de La Sénia –al Montsià-, que amb el pas del temps poden derivar en residus mediambientals.

En aquest sentit, s’ha realitzat un tractament mediambiental d’un total de 7.400 quilos de bobines, segons el procediment que estableix l’Empresa per al tractament d’aquest tipus de residus, corresponent al Sistema de Gestió Ambiental (SIGMA).

Durant el 2009 l’Empresa ha aconseguit eliminar més de 260.000 quilos de residus especials derivats de l’activitat que duu a terme al conjunt de les comarques tarragonines.

Així doncs, amb aquests treballs Endesa demostra, una vegada més, el seu fort compromís amb el respecte al medi ambient i amb els territoris on opera.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande