miércoles, 20 de octubre de 2010

ENDESA INVERTEIX 26.000 EUROS PER REFORMAR TECNOLÒGICAMENT PART DE LA XARXA ELÈCTRICA DE TRES MUNICIPIS DE L’ALT EMPORDÀ

·        La Companyia ha desplaçat una línia de 25 kV al municipi de Vilafant, a més de substituir-ne diversos suports de formigó per torres metàl.liques amb aïllaments d’última tecnologia.

·        La millora beneficia 2.200 clients repartits entre la citada localitat, Avinyonet de Puigventós i Borrassà.

·        Els treballs formen part del pla d’actuacions de l’Empresa a les comarques gironines per reforçar-hi el servei elèctric.


Endesa ha invertit un total de 26.000 euros per a la reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitja i baixa tensió de tres municipis de la comarca de l’Alt Empordà, amb l’objectiu de reforçar-hi el servei elèctric.

Concretament, la Companyia ha desplaçat una línia de 25 kV al seu pas pel municipi de Vilafant, a més de substituir-ne diversos suports de formigó per torres metàl·liques amb aïllaments de darrera tecnologia, de manera que es dota la citada infraestructura de major robustesa.

D’aquesta manera, la millora beneficia un total de 2.200 clients, la majoria dels quals rurals, que estan repartits entre la citada localitat i els termes municipals d’Avinyonet de Puigventós i Borrassà.

Els treballs formen part del pla d’actuacions d’Endesa a les comarques de Girona i comporten un increment de la continuïtat del subministrament dels clients de Vilafant, Avinyonet de Puigventós i Borrassà, a l’hora que deixen les instal·lacions a punt per atendre puntes de consum i futures connexions. 

Endesa Catalunya Reforma Vilafant


Ver Notes de premsa en un mapa más grande