lunes, 17 de enero de 2011

ENDESA INVERTEIX 250.000 EUROS EN LA MILLORA DE LA XARXA DE MITJA TENSIÓ DE LA CIUTAT DE BARCELONA


• Les obres han consistit en la instal•lació 1.350 metres de cablejat subterrani i la millora tecnològica de cinc centres de transformació.

• En total, aquestes reformes permetran millorar la qualitat i continuïtat del subministrament de 28.000 clients de sis districtes de la ciutat.

• Els treballs formen part del pla d’inversions de la Companyia per a la reforma de la xarxa de mitja tensió de la comarca del Barcelonès.


Barcelona, 17 de gener de 2011 .- Endesa ha dut a terme recentment les obres per a la millora de la xarxa de mitja tensió de diversos districtes de la ciutat de Barcelona, amb una inversió total superior als 250.000 euros.

Concretament, la Companyia ha instal•lat 1.350 metres de cablejat subterrani per a ampliar la capacitat de distribució. Paral•lelament, també s’han realitzat els treballs per a la reforma tecnològica de cinc centres de transformació en diferents punts de la ciutat. Aquestes reformes han inclòs l’automatització dels centres, de manera que s’optimitza el temps de reacció en cas de qualsevol incidència en els dispositius.

El conjunt de reformes permeten augmentar tan la capacitat de la xarxa com la qualitat del subministrament, millorant així el servei a més de 28.000 clients de la ciutat, distribuïts entre els districtes de l’Eixample, Gràcia, Sant Andreu, Sants-Montjuïc, Horta-Guinardó i Ciutat Vella, així com a part dels clients de Santa Coloma de Gramenet.

Aquestes actuacions formen part del pla anual de la Companyia per a la renovació i millora tecnològica de la xarxa de mitja tensió de la comarca del Barcelonès.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande