miércoles, 19 de enero de 2011

ENDESA REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA SUBESTACIÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ PER MILLORAR EL SERVEI A MÉS DE 50.000 CLIENTS

• Els treballs s’han centrat en la renovació de parallamps de les sortides de 7 línies d’alta i mitja tensió (110 kV i 25/11 kV respectivament).

• Amb les obres, que comporten una inversió de més de 40.000 euros, la Companyia reforça la fiabilitat i la seguretat dels elements de la infraestructura.

• Els clients es divideixen entre Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges i, principalment, Vilanova i la Geltrú.

Vilanova i la Geltrú, 19 de gener de 2011.- Endesa ha invertit 42.000 euros per reformar tecnològicament la subestació de Vilanova i la Geltrú, a la comarca del Garraf, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a més de 51.000 clients.
Els treballs han consistit a substituir les vàlvules (parallamps) de les sortides de les línies d’alta tensió (110 kV) i mitja tensió (25 kV i 11kV) de la infraestructura elèctrica. Al mateix temps, la Companyia ha dut a terme millores a diversos elements de la subestació, de manera que s’incrementa la seva seguretat, solidesa i fiabilitat.
Aquesta actuació comportarà una millora de la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients que s’alimenten a través d’aquestes línies, tots de la comarca del Garraf. Concretament es divideixen entre els municipis de Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges i, evidentment, Vilanova i la Geltrú.
Les obres formen part del pla d’inversions de la Companyia per a la millora i reforma tecnològica de les instal•lacions elèctriques de la comarca i per al reforçament del servei, a l’hora que se n’incrementa la seguretat.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande