lunes, 31 de enero de 2011

ENDESA INVERTEIX MÉS DE 60.000 EUROS EN LA MILLORA DEL SERVEI ALS DISTRICTES D’HORTA-GUINARDÓ I NOU BARRIS, A BARCELONA

·           Les obres han consistit en la renovació de més de 100 metres de cablejat subterrani de mitja tensió i la reforma tecnològica de dos centres de transformació.
                                                                                                  
·           Aquestes novetats tecnològiques tenen com a objectiu garantir la qualitat i continuïtat del subministrament elèctric a més de 3.000 clients dels dos districtes beneficiats.

Barcelona, 31 de gener de 2011.- Endesa ha dut a terme recentment les obres per a la millora de la xarxa de mitja tensió dels districtes d’Horta-Guinardó i Nou Barris de la ciutat de Barcelona, amb una inversió total superior als 60.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia.

Aquestes reformes han consistit en la renovació de 110 metres de cablejat subterrani de mitja tensió (11 kV) i la reforma tecnològica de dos centres de transformació. Concretament, en aquests dos equips s’hi han instal·lat dispositius de telecomandament que permeten operar la xarxa a distància, fet que garanteix una actuació més ràpida de la Companyia en cas de qualsevol incidència.


Els treballs, per tant, han permès augmentar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric de 3.380 clients de manera directa, però alhora de 6.260 clients de manera indirecta, ja que les diferents línies estan interconnectades entre elles.


El conjunt de millores en les instal·lacions de mitja tensió dels districtes d’Horta-Guinardó i Nou Barris s’inclouen dins el pla d’inversions de la companyia per al manteniment i reforma tecnològica de la xarxa elèctrica de Barcelona.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande