martes, 1 de febrero de 2011

ENDESA INVERTEIX MÉS DE 80.000 EUROS EN LA MILLORA DE LA XARXA D’ALTA TENSIÓ DE LA SUBESTACIÓ DE SALLENT, AL BAGES

·           Les reformes han consistit en la instal·lació de sistemes protectius d’última tecnologia, que reaccionen en cas de qualsevol afectació externa a la xarxa.
                                                                                                  
·           D’aquesta manera s’augmenta la seguretat i la solidesa del subministrament elèctric de 10.000 clients de la comarca.

Sallent, 3 de febrer de 2011.- Endesa ha dut a terme recentment les obres per a la millora de la xarxa d’alta tensió de la subestació que la Companyia té a Sallent, a la comarca del Bages. Aquestes reformes han comportat una inversió superior als 80.000 euros i servit per a millorar la solidesa i seguretat del subministrament elèctric als 10.000 clients que se n’alimenten.

Concretament, les remodelacions han consistit en la instal·lació d’uns nous sistemes protectius d’última generació. Aquests dispositius són els responsables d’interrompre el subministrament en cas de qualsevol perturbació aliena a les infraestructures (condicions meteorològiques adverses, vandalisme, impactes d’elements extranys, ...). D’aquesta manera s’evita que la línia elèctrica estigui en tensió en aquestes situacions, augmentant la seguretat del subministrament elèctric i, alhora, la seva solidesa, ja que la xarxa es pot reconnectar automàticament si la perturbació desapareix.

Aquestes obres de millora d’infraestructures formen part del pla de la Companyia per a la renovació tecnològica dels dispositius i les xarxes d’alta i mitja tensió a la Catalunya Central.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande