lunes, 7 de febrero de 2011

ENDESA REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA SUBESTACIÓ DE L’HOSPITALET PER MILLORAR EL SERVEI A MÉS DE 70.000 CLIENTS

• Les obres han consistit en la substitució de les cel•les de transformació de la infraestructura elèctrica per unes d’última generació.

• Amb aquests nous dispositius la Companyia ofereix un subministrament de major qualitat i més sòlid davant afectacions externes.

• Els treballs beneficiaran veïns del municipi, però també de Barcelona, Cornellà i El Prat de Llobregat.

L’Hospitalet de Llobregat, 7 de febrer de 2011.- Endesa ha finalitzat recentment les tasques de reforma i adequació tecnològica d’una de les dues subestacions que alimenten L’Hospitalet de Llobregat amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a més de 70.000 clients repartits entre aquest municipi, així com també de Barcelona, Cornellà i El Prat de Llobregat.
L’actuació han consistit en la substitució de les cel•les de cadascun dels vuit transformadors de la subestació per unes d’última generació. Els nous dispositius instal•lats estan dotats d’uns nous equips amb un gas de característiques especialment aïllants, en lloc dels tradicional d’aire. Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol•lució. A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.
La subestació de L’Hospitalet, ubicada a la carretera de la Feixa Llarga, és una de dues que té aquest municipi del Barcelonès (l’altra és la de Collblanc). Amb una potència de 505 MVA, dóna resposta al creixement industrial i econòmic que els últims anys ha viscut la ciutat, amb la desenvolupament d’importants àrees de negoci, comerç i serveis.
Aquestes remodelacions formen part del pla de la Companyia per a la millora i adequació tecnològica de les instal•lacions elèctriques de la comarca del Barcelonès amb l’objectiu no només de millorar el subministrament actual sinó també preparar les infraestructures per a futures demandes de la xarxa, ja siguin derivades del creixement vegetatiu o de noves necessitats.










Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande