lunes, 28 de febrero de 2011

ENDESA RENOVA 4 SUBESTACIONS DE TRES COMARQUES QUE DONEN SUBMINISTRAMENT A MÉS DE 130.000 CLIENTS

• S’han reformat els elements estructurals d’aquestes infraestructures elèctriques per augmentar-ne la resistència a fenòmens meteorològics, sobretot vinculats a l’aigua.

• L’actuació s’ha dut a terme a les instal•lacions dels municipis de Perafort, Constantí, Castellet i Cubelles, al Tarragonès, Alt Penedès i Garraf.

• El conjunt d’obres han representat una inversió superior als 73.000 euros.

Tarragona, 28 de febrer de 2011.- Endesa ha dut a terme recentment la renovació estructural dels edificis de quatre subestacions de tres comarques que, en total, donen subministrament elèctric a 138.541 clients, principalment de la demarcació de Tarragona, però també als municipis de Castellet, Cubelles i Vilanova i la Geltrú.
Concretament, les obres han representat una inversió de més de 73.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, i s’han executat a les subestacions de Perafort i Constantí -a la comarca del Tarragonès-, Foix -a la comarca del Garraf- i Castellet –a la comarca de l’Alt Penedès-.
Les actuacions han consistit en la reforma dels elements estructurals dels edificis, de manera que se’n millora la seva resistència enfront de fenòmens meteorològics adversos, principalment els vinculats a l’aigua, que són els que poden representar major afectació degut a la funció elèctrica de les subestacions. Per tant, les obres comporten una important millora en la seguretat i la continuïtat del subministrament elèctric de tots els clients que depenen d’aquestes quatre infraestructures elèctriques.
Aquestes obres de caire estructural s’han emmarcat dins el pla de la Companyia per a la millora dels elements de transformació i distribució i la seva idoneïtat s’avalua a través dels anàlisi i inspeccions dels edificis que es duen a terme periòdicament arreu de Catalunya.










Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande