martes, 1 de febrero de 2011

ENDESA REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA SUBESTACIÓ DE CONSTANTÍ AMB FINALITATS AMBIENTALS

• La Companyia hi ha ampliat dos dipòsits per canalitzar, analitzar i gestionar l’oli que, en cas de fuita fortuïta, es pogués desprendre dels recipients que hi ha als quatre transformadors.

• Les obres han suposat una inversió de més de 35.000 euros, aportats íntegrament per Endesa.

• La millora respon a la política ambiental de la Companyia, que, entre els seus trets característics bàsics, destaca una clara aposta per la sostenibilitat i la seguretat.

Constantí, 1 de febrer de 2010 .- Endesa ha reformat tecnològicament la subestació ubicada al municipi de Constantí, a la comarca del Tarragonès, amb l’objectiu de garantir la seguretat de la instal•lació i contribuir al respecte al medi ambient.

Concretament, la Companyia n’ha ampliat dos dipòsits per tal de canalitzar, analitzar i gestionar l’oli que, en cas de fuita fortuïta, es pogués desprendre dels recipients de retenció que hi ha als tres transformadors de la infraestructura. Aquestes obres han suposat una inversió total de més de 35.000 euros, aportats íntegrament per Endesa.

Aquesta mesura és la conseqüència de la progressiva implantació del Sistema de Gestió Ambiental (SIGMA) i dels seus procediments. En aquest sentit, la millora respon a la política ambiental de l’Empresa, que, entre els seus trets característics bàsics, destaca una clara aposta per la sostenibilitat com a projecció d’una empresa de futur, atenta a reduir les repercussions que el correcte subministrament elèctric pot tenir sobre el medi ambient.







Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande