martes, 1 de marzo de 2011

ENDESA MILLORA TECNOLÒGICAMENT PART DE LA XARXA ELÈCTRICA DEL VALLÈS ORIENTAL I RETIRA 6 TORRES DE MITJA TENSIÓ

·      L’actuació s’ha dut a terme en 700 metres de línia de triple circuit al terme municipal de Granollers i de les Franqueses del Vallès, per on transcorre part del traçat.

·      L’eliminació de torres també comporta la minimització de l’impacte visual i, en alguns casos, l’eliminació de barreres arquitectòniques per a persones amb mobilitat reduïda.

Granollers, 1 de març de 2011.- Endesa ha dut a terme recentment la millora tecnològica de part la xarxa elèctrica de Granollers, al Vallès Oriental. Concretament, s’han instal·lat 700 metres de línia de triple circuit amb els darrers avenços del sector, fet que permet augmentar la qualitat del subministrament dels clients que se n’alimenten.
Aquestes reformes i noves instal·lacions han permès retirar sis torres elèctriques de mitja tensió, amb la consegüent reducció de l’impacte visual de les línies aèries anteriors.
La instal·lació de noves infraestructures representa una millora en la qualitat del subministrament, alhora que té una destacable funció de reducció de la visibilitat de la xarxa, així com en l’eliminació de barreres arquitectòniques per a persones d’avançada edat o amb mobilitat reduïda.
En aquest cas, la retirada de torres i cablejat aeri s’ha dut a terme des del carrer del Lledoner, a Granollers mateix, fins al carrer Carbonell, ja dins el municipi de les Franqueses del Vallès.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande