martes, 29 de marzo de 2011

ENDESA RENOVA LA SUBESTACIÓ D’OLÈRDOLA PER MILLORAR EL SUBMINISTRAMENT A MÉS DE 40.000 CLIENTS DE 14 MUNICIPIS

• S’han reformat els elements estructurals d’aquesta infraestructura elèctrica per augmentar-ne la seguretat perimetral.

• L’actuació ha servit per millorar el servei a clients de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, l’Alt Camp, el Garraf i també l’Anoia.


Olèrdola, 29 de març de 2011- Endesa ha dut a terme recentment la renovació estructural de l’edifici de la subestació elèctrica d’Olèrdola, que dóna subministrament a més de 40.000 clients de 14 municipis.
Concretament, les obres han servit per millorar el servei a clients de Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Olèrdola, Pacs del Penedès, Pontons, Sant Martí Sarroca, Santa Margarida i els Monjos, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí del Penedès (Alt Penedès) i també d’Aiguamurcia (Alt Camp), Canyelles (Garraf), La Llacuna (Anoia) i El Montmell (Baix Penedès).
Les actuacions han consistit en la reforma dels elements estructurals dels edificis, de manera que se’n millora la seva seguretat perimetral, de manera que s’aïlla la subestació d’accessos inadequats. Per tant, les obres comporten una important millora en la seguretat i la continuïtat del subministrament elèctric de tots els clients que depenen d’aquestes quatre infraestructures elèctriques.
Aquestes obres de caire estructural s’han emmarcat dins el pla de la Companyia per a la millora dels elements de transformació i distribució i la seva idoneïtat s’avalua a través dels anàlisi i inspeccions dels edificis que es duen a terme periòdicament arreu de Catalunya.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande