lunes, 28 de marzo de 2011

ENDESA GESTIONA AL BARCELONÈS MÉS DE 10.000 TONES DE RESIDUS DURANT EL 2010

• El tractament d’aquest tipus material sobrant s’ha dut a terme a als magatzems que la Companyia té habilitats a la subestacions de Llobregat i Sant Andreu, ubicades a Barcelona.

• Aquest és el resultat de la implantació del Sistema de Gestió Ambiental de l’Empresa.

Barcelona, 28 de març de 2011.- Endesa ha tractat, retirat i gestionat durant el 2010 a la comarca del Barcelonès un total de més de 10.000 tones de residus derivats de diferents obres i treballs de manteniment i millora de la xarxa de distribució elèctrica.

La gestió i tractament de bona part d’aquest residus s’ha dut a terme a través dels magatzems que la Companyia té habilitats a tal efecte a les subestacions de Llobregat (al carrer 43 de la Zona Franca) i Sant Andreu (a la carretera de Ribes 552 - 556), ambdues ubicades a la capital catalana. D’aquests magatzems, els residus es lliuren als corresponents gestors especialitzats per al seu aprofitament o per la seva eliminació controlada, quan no és possible la seva reutilització.

Durant l’any 2010 s’han retirat i gestionat, entre molts altres residus, 265 tones de residus especials, 9.589 tones de runes, 44 tones de cables i 130 tones de paper i cartró.

Aquesta mesura és la conseqüència de la progressiva implantació del Sistema de Gestió Ambiental (SIGMA) i dels seus procediments. En aquest sentit, l’acurada i especialitzada gestió dels residus, és fruit de la política ambiental d’Endesa que, entre els seus trets bàsics, destaca una clara aposta per la sostenibilitat com a projecció d’una empresa de futur, atenta a reduir les repercussions que el correcte subministrament elèctric pot tenir sobre el medi ambient.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande