miércoles, 23 de marzo de 2011

ENDESA RENOVA LA SUBESTACIÓ DE MARTORELL PER MILLORAR EL SERVEI A 70.000 CLIENTS DE TRES COMARQUES

• S’han reformat els elements estructurals d’aquesta infraestructura elèctrica per augmentar-ne la seguretat i la resistència a fenòmens meteorològics.

• L’actuació atorga més solidesa i qualitat del subministrament als clients de 10 municipis del Baix Llobregat, el Vallès Occidental i l’Alt Penedès.

• El conjunt d’obres han representat una inversió superior als 53.000 euros.

Martorell, 23 de març de 2011- Endesa ha dut a terme recentment la renovació estructural de l’edifici de la subestació de Martorell, al Baix Llobregat, que dóna subministrament elèctric a 70.000 clients de deu municipis, repartits entre tres comarques. Concretament, les obres han representat una inversió de més de 53.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia.

Les actuacions han consistit en la reforma dels elements estructurals de l’edifici. Per una banda s’han reformat els elements de seguretat passiva, protegint la infraestructura elèctrica d’accessos no desitjats. Alhora, s’han adequat diversos espais, de manera que se’n millora la seva resistència enfront de fenòmens meteorològics adversos, principalment els vinculats a l’aigua, que són els que poden representar major afectació degut a la funció elèctrica de les subestacions. 

Per tant, les obres comporten una important millora en la seguretat i la continuïtat del subministrament elèctric de tots els veïns que depenen d’aquesta infraestructura. En total, els 70.000 clients es divideixen entre tres comarques, per un total de deu municipis: el Baix Llobregat (Abrera, Castellví de Rosanes, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires), Alt Penedès (Gelida i Sant Llorenç d’Hortons) i Vallès Occidental (Castellbisbal).

Aquestes obres de caire estructural s’han emmarcat dins el pla de la Companyia per a la millora dels elements de transformació i distribució i la seva idoneïtat s’avalua a través dels anàlisi i inspeccions dels edificis que es duen a terme periòdicament arreu de Catalunya.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande