jueves, 31 de marzo de 2011

ENDESA REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA SUBESTACIÓ DE VILALLER AMB FINALITATS AMBIENTALS


·        S’hi ha construït un nou dipòsit per canalitzar, analitzar i gestionar l’oli que, en cas de fuita fortuïta, es pogués desprendre dels recipients que hi ha als transformadors.

·        Les obres han suposat una inversió de més de més de 23.000 euros, aportats íntegrament per l’Empresa.

·        La millora respon a la política ambiental de la Companyia, que, entre els seus trets característics bàsics, destaca una clara aposta per la sostenibilitat i la seguretat.

Vilaller, 31 de març de 2010.- Endesa ha reformat tecnològicament la subestació ubicada al municipi de Vilaller, a la comarca de l’Alta Ribagorça, amb l’objectiu de garantir la seguretat de la instal·lació i contribuir al respecte al medi ambient.
                                                                                                                                      
Concretament, la Companyia hi ha construït un nou dipòsit per tal de canalitzar, analitzar i gestionar l’oli que, en cas de fuita fortuïta, es pogués desprendre dels recipients de retenció que hi ha als transformadors de la infraestructura. Aquestes obres han suposat una inversió total de més de 23.000 euros, aportats íntegrament per l’Empresa.

Aquesta mesura és la conseqüència de la progressiva implantació del Sistema de Gestió Ambiental (SIGMA) i dels seus procediments. En aquest sentit, la millora respon a la política ambiental de l’Empresa, que, entre els seus trets característics bàsics, destaca una clara aposta per la sostenibilitat com a projecció d’una empresa de futur, atenta a reduir les repercussions que el correcte subministrament elèctric pot tenir sobre el medi ambient.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande