martes, 18 de enero de 2011

ENDESA REFORMA LA XARXA RURAL DE BAIXA TENSIÓ DEL DE PONT DE MOLINS, A L’ALT EMPORDÀ


·           Les obres han consistit en la reforma de 3 suports de formigó, la substitució de cablejat aeri i la instal·lació d’un nou centre de transformació.

·           Aquestes millores tecnològiques tenen com a objectiu garantir l’òptima qualitat i continuïtat del subministrament elèctric a la vila empordanesa.

·           Els treballs formen part del pla d’inversions de la Companyia per al manteniment i la reforma de la xarxa de baixa tensió de les comarques gironines. 


Pont de Molins, 18 de gener de 2011.- Endesa ha dut a terme recentment les obres per a la millora de la xarxa rural de baixa tensió del municipi de Pont de Molins, a l’Alt Empordà.

Aquestes reformes han consistit en la substitució de tres suports de formigó, part del cablejat aeri de la vila i la instal·lació d’un nou centre de transformació. Aquest dispositiu compta amb les darreres tecnologies del sector, permetent una actuació ràpida i segura en cas d’incidència en la xarxa.

Els treballs han permès augmentar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric de tots els clients del municipi empordanès, atorgant-li a la vila un servei sòlid i segur enfront de possibles situacions climatològicament adverses.
  
El conjunt de millores en les instal·lacions de baixa tensió de Pont de Molins s’inclouen dins el pla d’inversions de la companyia per al manteniment i reforma tecnològica de la xarxa elèctrica de les comarques gironines.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande