lunes, 10 de enero de 2011

ENDESA REFORMA DUES SUBESTACIONS DEL VALLÈS OCCIDENTAL PER MILLORAR EL SERVEI A MÉS DE 400.000 CLIENTS DE 17 MUNICIPIS

• Els treballs s’han centrat en la renovació dels parallamps de 5 transformadors de les subestacions de Cerdanyola i Terrassa (Mas Figueres).

• Amb les obres, la Companyia reforça la fiabilitat i la seguretat dels elements de la infraestructura.

• En total, les millores tecnològiques de les instal•lacions de distribució elèctrica han suposat una inversió de 220.000 euros.

Terrassa, 3 de gener de 2011.- Endesa ha invertit més de 200.000 euros per reformar tecnològicament les subestacions de Cerdanyola i Terrassa (Mas Figueres), al Vallès Occidental, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a 413.000 clients.
Els treballs han consistit a substituir les vàlvules (parallamps) de les sortides de cinc transformadors (110 kV). Al mateix temps, la Companyia ha dut a terme millores a diversos elements de la infraestructura de la subestació, de manera que s’incrementa la seva seguretat, robustesa i fiabilitat.
Aquesta actuació comportarà una millora de la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients que s’alimenten a través d’aquestes línies, que es distribueixen entre 17 municipis vallesans: Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Palau de Plegamans, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell i Viladecavalls.
Les obres formen part del Pla Micro d’inversions de la Companyia a les comarques de Barcelona per a la millora i reforma tecnològica de les instal•lacions elèctriques de la comarca i per al reforçament del servei, a l’hora que se n’incrementa la seguretat. Aquest pla es desenvolupa principalment a les subestacions.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande