martes, 21 de junio de 2011

ENDESA INSTAL•LA TRES CENTRES DE TRANSFORMACIÓ PER A DONAR SERVEI AL NOU CUBICS DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

• El complex compta amb una potència total contractada de més de 3.500 kW.

• Les obres també doten el sistema elèctric de l’entorn urbà d’una major solidesa i capacitats de cara al creixement vegetatiu i a futures necessitats.

• Tota la construcció elèctrica s’ha realitzat minimitzant l’impacte ambiental de l’obra.


Santa Coloma de Gramenet, 12 de maig de 2011.- Endesa ha finalitzat els treballs de reforma i ampliació de part de la xarxa elèctrica de mitja i baixa tensió de Santa Coloma de Gramenet amb l’objectiu d’abastir elèctricament el nou complex Cubics d’aquest municipi del Barcelonès Nord.

La infraestructura elèctrica permetrà assolir còmodament la potència total contractada, que és de 3.598 kW, i s’obtindrà a través d’una doble alimentació des de la subestació de Trinitat. Amb aquests nous dispositius, la Companyia no només dóna resposta a les necessitats dels nous edificis, sinó que també dota la xarxa de més recursos per assumir el creixement vegetatiu de l’entorn, així com noves contractacions que puguin sorgir.

El complex consta de tres edificacions, una d’elles dedicada a un hotel, una altra a un centre comercial i sales multicine i la darrera destinada a vivendes de protecció oficial. La característica més visible d’aquestes edificacions és la seva estructura exterior, molt angulosa, que dóna lloc al nom, Cubics.

La construcció de les noves infraestructures elèctriques s’ha dut a terme amb les darreres tecnologies del sector (en materials i dispositius) i també tenint en compte els aspectes mediambientals i de seguretat, que són la principal directriu de la Companyia tan a nivell català com espanyol.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande