martes, 28 de junio de 2011

ENDESA ELECTRIFICARÀ EL POLÍGON DE L’ANTIGA TABACALERA A TARRAGONA, QUE COMPTARÀ AMB MÉS DE 600 HABITATGES


• La Companyia instal•larà una nova línia de mitja tensió de gairebé tres quilòmetres per subministrar els 3.400 kW contractats.


• Paral•lelament s’haurà d’ocupar de dotar a la xarxa de quatre centres de transformació més i del calbejat de baixa tensió corresponent.


• Per connectar aquesta infraestructura al sistema s’haurà d’unir amb la subestació de Constantí.


Tarragona, 28 de juny de 2011 (2859).- Endesa és l’encarregada d’electrificar el polígon residencial de l’antiga Tabacalera a l’avinguda Independència de Tarragona. Aquesta nova zona comptarà amb 623 habitatges que demanden una potència de gairebé 3.400 kW.

Per poder atendre aquestes necessitats la Companyia haurà d’instal•lar una nova línia de mitja tensió de 18/30 kV de gairebé tres quilòmetres que uneixi el polígon amb la subestació de Constantí.

A part de les infraestructures de mitja tensió, Endesa té prevista la construcció dels 4 centres de transformació necessaris i de la xarxa pertinent de baixa tensió per fer arribar el subministrament a tots els habitatges.

Així, amb l’entrada en funcionament de noves infraestructures elèctriques a la zona, no només es garanteix una millor qualitat i continuïtat del servei als clients de Tarragona, sinó que es dota la xarxa d’una major solidesa per atendre els nous subministraments que hi pugui haver en un futur.




Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande