miércoles, 8 de junio de 2011

ENDESA INTEGRA PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL•LECTUAL ALS SEUS EQUIPS DE SERVEI A LES SUBESTACIONS

• Realitzen tasques de jardineria, herbicida i neteja de zones comuns, a través de la fundació gironina Ramon Noguera, organització d’utilitat pública sense afany de lucre.

• L’experiència demostrada durant els 6 anys de vinculació entre ambdues parts ha impulsat l’ampliació d’aquesta relació a noves comarques.

Granollers / Mataró, 8 de juny de 2011.- Endesa, com a empresa amb vocació social, fa anys que col•labora amb diverses entitats per la integració de persones amb discapacitat al món laboral. Una de les fundacions amb més anys d’experiència en el sector, la Fundació Ramon Noguera, estén aquest any, per primer cop, la seva vinculació a la Companyia al Vallès Oriental i al Maresme.

L’acord preveu que aquestes persones amb discapacitat intel•lectual realitzin tasques de jardineria, herbicida i neteja de zones comuns de les subestacions d’alta tensió de la Companyia. Així, es dóna un impuls a la inclusió social en un àmbit tan important com el món laboral.

La col•laboració entre ambdues parts es va iniciar ja fa més de 6 anys a Girona, seu de la fundació, i s’ha estès a altres comarques. L’experiència demostrada al llarg d’aquest temps, tan per la seva funció social com per la qualitat dels serveis prestats, acredita ara sobradament l’ampliació d’aquesta relació al Vallès Oriental i al Maresme.

La Companyia disposa a cadascuna d’aquestes comarques d’una desena de subestacions (infraestructura de transformació elèctrica) i en totes elles es busca la manera de fer participar aquesta vinculació en major o menor mesura.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande