lunes, 20 de junio de 2011

ENDESA SOTERRA 2,5 QUILÒMETRES DE LÍNIES ELÈCTRIQUES DE BAIXA TENSIÓ A BARCELONA

• Enguany la Companyia ha invertit més de 200.000 euros per l’eliminació d’infraestructures elèctriques d’aquest tipus.


• Les reformes s’han dut a terme a onze carrers de sis districtes diferents i s’inclouen dins el conveni marc signat amb l’Ajuntament.


• La xarxa soterrada, a part de representar una important reducció de l’impacte visual, també permet retirar barreres arquitectòniques i augmentar la seguretat del subministrament.

Barcelona, 20 de juny de 2011 (2846).- Endesa ha soterrat enguany 2,5 quilòmetres de línia elèctrica de baixa tensió a la ciutat de Barcelona. Aquestes actuacions han representat una inversió de 224.000 euros i formen part del conveni marc signat amb l’Ajuntament per al desenvolupament d’infraestructures elèctriques a la ciutat (el Pla de Millora Integral 2009-2011).

Les línies soterrades s’han situat en 11 carrers de la ciutat, repartits entre sis districtes diferents. Aquests són: Sarrià - Sant Gervasi, Les Corts, Sant Andreu, Sants - Montjuïc, Eixample i Horta - Guinardó.

L’objectiu del Pla de Millora Integral va més enllà de l’evident reducció de l’impacte visual de les infraestructures elèctriques i la seva integració dins el nucli urbà. La retirada de línies aèries també comporta l’eliminació de barreres arquitectòniques i, tècnicament, representa una major qualitat del subministrament, ja que les línies soterrades són molt més resistents a factors externs com la climatologia adversa o els actes de vandalisme o accidents propers.

Amb aquestes remodelacions, per tant, Endesa col•labora en fer una ciutat més sostenible, accessible i, alhora, més preparada tècnicament pel creixement i el progrés dels propers anys.



Ver ENDESA SOTERRA 2,5 QUILÒMETRES DE LÍNIES ELÈCTRIQUES DE BAIXA TENSIÓ A BARCELONA en un mapa más grande