martes, 26 de julio de 2011

ENDESA INVERTEIX 130.000 EUROS EN LA MILLORA TECNOLÒGICA DE LA XARXA DEL BARRI DE SANT ANDREU DE BARCELONA

• La Companyia ha reformat tres quilòmetres de línia de mitja tensió de 25 kV i dos centres de distribució, a part de reforçar altres punts de la xarxa barcelonina.


• Els nous dispositius són més segurs i robustos, alhora que necessiten menor manteniment i, en conseqüència, es redueixen les interrupcions per aquestes tasques.


• En total, 1.600 clients d’aquest barri de la capital es veuen beneficiats per aquestes reformes.


Barcelona, 27 de juliol de 2011 (2877).- Endesa ha finalitzat recentment la primera fase dels treballs de millora tecnològica de la xarxa de subministrament elèctric del barri de Sant Andreu de Barcelona. Aquest conjunt de remodelacions de les instal•lacions de mitja tensió representen una inversió, aportada exclusivament per la Companyia, de 130.000 euros.

Les obres han consistit en la reforma tecnològica de més de tres quilòmetres de línia de mitja tensió de 25 kV, així com de dos centres de distribució. Aquestes actuacions s’han complementat amb el reforç de diversos punts de la xarxa i la modificació de les interconnexions de diversos dispositius, de manera que es dota el sistema de major maniobrabilitat.

Amb aquest conjunt de millores s’atorga a la xarxa de major seguretat i solidesa i, paral•lelament, es redueixen les operacions de manteniment, fet que implica la reducció de les interrupcions per aquest tipus de tasques.

En total, les línies on s’han realitzat els treballs tenen una potència contractada de prop de 4.300 kW i se’n veuran beneficiats 1.596 clients de manera directa, principalment de Sant Andreu, però també alguns del barri de Sant Martí.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande