miércoles, 13 de julio de 2011

ENDESA POSA EN SERVEI TRES NOVES LÍNIES DE MITJA TENSIÓ DE LA SUBESTACIÓ DE PUIGPELAT, A L’ALT CAMP

• Aquestes noves infraestructures reforcen el servei especialment al polígon industrial Mas Vell de Vallmoll.


• Alhora, les noves instal•lacions permeten més maniobrabilitat a la xarxa i augmenten la qualitat del subministrament tan del polígon com de la resta de clients de la subestació.


• Les obres formen part del pla de la Companyia per a la millora de les infraestructures de mitja tensió de les comarques tarragonines.


Puigpelat, 12 de juliol de 2011 (2868).- Endesa ha posat en servei recentment tres noves línies de mitja tensió de la subestació de Puigpelat, a la comarca de l’Alt Camp. Concretament, aquests nous circuits serveixen per subministrar directament, entre d’altres, el polígon industrial Mas Vell, al terme municipal de Vallmoll.

Amb les noves línies en funcionament, la Companyia ha pogut esponjar més la resta d’instal•lacions de distribució elèctrica vinculades, alhora que dota la xarxa de major maniobrabilitat en cas d’interrupció del funcionament d’una de les línies, ja sigui per incidències o per treballs de manteniment i millora. Així, s’augmenta la qualitat del subministrament de manera directa als clients del polígon i, de manera indirecta, també a tots els que s’alimenten de la subestació, en total prop de 10.000, dividits entre les comarques de l’Alt Camp, l’Anoia, el Baix Penedès i la conca de Barberà.

Aquestes obres formen part del pla de la Companyia per a la millora i renovació tecnològica de les infraestructures elèctriques de mitja tensió de la demarcació de Tarragona.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande