viernes, 29 de julio de 2011

ENDESA INVERTEIX 10.000 EUROS EN L’AUGMENT DE L’OPERATIVITAT DE LA SUBESTACIÓ DE SANT PERE DE RIBES



• La Companyia ha modificat les instal•lacions de l’edifici per millorar-ne les condicions estructurals i facilitar-hi les tasques dels equips tècnics.


• Aquesta infraestructura dóna servei a 25.000 clients de set municipis.


• Les obres formen part del conjunt de modificacions de les subestacions de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès.


Sant Pere de Ribes, 28 de juliol de 2011 (2879).- Endesa ha finalitzat recentment les obres per a la reforma de l’estructura de la subestació elèctrica que la Companyia té dins el terme municipal de Sant Pere de Ribes, a la comarca del Garraf, que han suposat una inversió de 10.000 euros.

Aquest conjunt d’operacions han servit per modificar les instal•lacions, de manera que es millori l’operativitat dins el recinte. D’aquesta manera, es poden reduir els temps dels futurs treballs de manteniment i millora, que solen comportar la interrupció del subministrament.

La subestació de Sant Pere de Ribes dóna servei a 25.000 clients de set municipis diferents de les comarques del Garraf i de l’Alt Penedès, incloent-hi les dues capitals. Aquests municipis són: Canyelles, Olèrdola, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Les obres que s’han dut a terme formen part del conjunt de modificacions estructurals de les subestacions de la Companyia al Garraf i l’Alt Penedès per millorar-les tecnològicament, beneficiant la qualitat del subministrament, l’operativitat i l’impacte ambiental.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande