jueves, 4 de agosto de 2011

ENDESA INVERTEIX 1,4 MILIONS D’EUROS PER A REFORMAR LA SUBESTACIÓ DE LA TRINITAT I MILLORAR EL SERVEI A TRES MUNICIPIS



• La Companyia ha instal•lat dins del recinte setze noves cabines de mitja tensió de darrera tecnologia.


• L’actuació beneficiarà més de 62.000 clients de set districtes de Barcelona i parcialment de Badalona i Santa Coloma.


• La millora serveix per incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament i garantir el creixement del mercat.



Barcelona, 4 d’agost de 2011 (2881).- Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica de la subestació de la Trinitat, ubicada al districte de Sant Andreu, de Barcelona, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a més de 62.000 clients de la ciutat comtal i de les veïnes Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

Els treballs, que han comportat una inversió d’1,4 milions d’euros, aportats íntegrament per la Companyia, han consistit en la instal•lació de 16 cabines de mitja tensió a 25 kV amb tecnologia punta. Així, els nous equips tenen incorporat un gas amb característiques especialment aïllants. Una tecnologia més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol•lució, i que gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior.

L’actuació s’ha complementat amb la incorporació de noves línies elèctriques, de manera que s’amplia l’abast del mercat que alimenta la subestació i, conseqüentment, nous clients. D’aquesta manera, les millores beneficiaran clients repartits entre els districtes de Sant Andreu, Nou Barris, Sant Martí, Horta-Guinardó, Gràcia, Eixample i Ciutat Vella, a Barcelona, i també clients ubicats als municipis fronterers de Santa Coloma de Gramenet i Badalona.

La reforma està integrada en els plans d’actuació d’Endesa al Barcelonès amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei als clients, donar resposta a les necessitats actuals i deixar les instal•lacions a punt per atendre puntes de consum i futures connexions.




Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande