martes, 16 de agosto de 2011

ENDESA INVERTEIX 80.000 EUROS PER TANCAR UNA ANELLA ELÈCTRICA I REFORÇAR EL SERVEI A CERDANYOLA DEL VALLÈS

• La Companyia uneix dues línies de mitja tensió per garantir la seguretat del subministrament.


• L’actuació comportarà l’estesa d’un cable de 431 metres entre dos centres de transformació del municipi.

Cerdanyola del Vallès, 16 d’agost de 2011 (2885).- Endesa invertirà 80.000 euros per tancar una anella elèctrica a Cerdanyola del Vallès amb l’objectiu de reforçar la qualitat, la continuïtat i la seguretat en el subministrament a aquesta municipi del Vallès Occidental.

Els treballs, que és previst que finalitzin l’última setmana d’agost, consisteixen a enllaçar dues línies elèctriques de mitja tensió a 25 kV de la població i els seus respectius centres de transformació –un a l’Avinguda de Roma i l’altre al Mercat de Serraparera-, de manera que queda completada la xarxa de distribució de l’àrea. Aquesta operació és cabdal perquè assegura que, en cas de puntes de demanda o una incidència en el servei, a l’estar la xarxa mallada es pugui alimentar els clients afectats per vies alternatives, amb la qual cosa es minimitza el temps d’interrupció, alhora que facilita enormement els treballs de maniobra. Per a possibilitar la unió entres aquestes dues línies –fins ara en antena- ha estat necessari estendre una nou cable de 431 metres de longitud a través de l’Avinguda d’Espanya.

A més, s’ha aprofitat l’actuació per a reformar un dels centres de transformació amb les últimes tecnologies que hi ha al mercat, de manera que disposa de cabines d’estructura compacta. Aquest nou sistema és més segur i robust, i gairebé no requereix manteniment, a diferència de l’anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.

L’operació forma part dels plans d’inversió de la Companyia al Vallès Occiental per tal de dotar la infraestructura elèctrica de la comarca dels darrers avenços tecnològics, amb l’objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande