martes, 30 de agosto de 2011

ENDESA AMPLIA LA XARXA ELÈCTRICA DE LA PORTELLA, AL SEGRIÀ, PER ABASTIR UNA ESTACIÓ DE BOMBEIG D’AIGUA


• La Companyia ha posat en servei un nou centre de transformació rural de 100 kVA de potència.

• Per a la nova infraestructura, s’han estès gairebé 300 metres de cable aeri i subterrani entre mitja i baixa tensió.

• La millora serveix per a reforçar i garantir el subministrament dels serveis d’aquesta població.



La Portella, 30 d’agost de 2011 (2896).- Endesa ha finalitzat els treballs d’ampliació i reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitja i baixa tensió de La Portella, al Segrià, amb l’objectiu de garantir l’alimentació d’una estació de bombeig d’aigua, alhora que reforça les infraestructures d’aquesta població .

Així, s’ha posat en servei un nou centre de transformació rural a la parcel•la 3 del Polígon 5 del municipi per tal de no només d’abastir l’estació de bombeig sinó per atendre la demanda registrada. Per deixar operativa la nova infraestructura ha calgut estendre gairebé 300 metres de cable aeri i subterrani de mitja i baixa tensió.

La nova unitat s’ha construït amb els paràmetres de les últimes tecnologies que hi ha al mercat, de manera que disposa de cabines d’estructura compacta. Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta, i gairebé no requereix manteniment, a diferència de l’anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande