lunes, 5 de septiembre de 2011

ENDESA INVERTEIX MÉS DE 150.000 EUROS EN LA MILLORA TECNOLÒGICA DEL PARC DE MITJA TENSIÓ DE LA SUBESTACIÓ DE CERVERA



• Els treballs han consistit en la substitució dels dispositius de 7 línies, que donen subministrament a més de 9.000 clients de les comarques de la Segarra, l’Urgell i la Noguera.


• Els 11 municipis beneficiats són Cervera, Guissona, Ivorra, Sant Guim de Freixenet, Tarroja de Segarra, Torrefeta i Florejacs, Les Oluges, Anglesola, Tàrrega, Cabanabona i Oliola.


Cervera, 5 de setembre de 2011 (2893).- Endesa ha finalitzat recentment les obres per a la millora tecnològica de la xarxa de mitja tensió de la subestació que té al terme municipal de Cervera. Aquesta renovació ha comptat amb una inversió de 153.460 euros, aportats íntegrament per la Companyia.

Els treballs han consistit en la substitució dels interruptors de 7 línies de mitja tensió que surten de la infraestructura elèctrica per donar subministrament a 9.486 clients de tres comarques. També s’ha inclòs dins el procés la renovació dels sistemes de protecció i els canvis de diversos dispositius de seguretat de la xarxa interna.

Amb els nous elements es garanteix una major eficiència de la xarxa i una major seguretat i solidesa en el subministrament, fet que comporta un augment de la qualitat del servei als clients.

Els municipis beneficiats són 11, repartits entre les comarques de la Segarra (Cervera, Guissona, Ivorra, Sant Guim de Freixenet, Tarroja de Segarra, Torrefeta i Florejacs i Les Oluges), l’Urgell (Anglesola i Tàrrega) i la Noguera (Cabanabona i Oliola).




Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande