miércoles, 7 de septiembre de 2011

ENDESA INVERTEIX 275.000 EUROS PER RENOVAR PART DE LA XARXA DE BAIXA TENSIÓ DEL VALLÈS OCCIDENTAL



• Es substituiran les línies elèctriques convencionals per cables trenats, més robustos i segurs.


• El canvi, que es durà a terme a Terrassa i a Cerdanyola del Vallès, comportarà un increment de la qualitat del servei, una reducció de l’impacte visual, una millora mediambiental i una notable minimització del risc d’incendis forestals.


Terrassa, 7 de setembre de 2011 (2894).- Endesa invertirà, d’aquí a finals d’any, un total de 275.000 euros al Vallès Occidental amb l’objectiu de substituir part de les línies elèctriques aèries convencionals de baixa tensió que discorren per espais rurals i forestals de la comarca per cables trenats, més robustos i segurs.

Aquesta actuació comportarà un increment de la qualitat de subministrament als clients, d’una millora en la seguretat de les instal•lacions, d’una reducció en l’impacte visual de les infraestructures de la Companyia i d’una millora en l’impacte mediambiental i d’una millora en la prevenció d’incendis forestals.

Els treballs s’han començat als termes municipals de Cerdanyola del Vallès i de Terrassa. A Cerdanyola es substituiran cinc quilòmetres de xarxa aèria convencional per cable trenat als carrers de Martinica, Jaume Mimó i Llobet, Mont, la plaça del Sol i al sector del passeig de l’Horta. A Terrassa, l’operació es desenvoluparà al sector de Can Parellada, als carrers de Grècia, Marroc, Oceania i Guinea, on es canviaran 1.000 metres de cable. És previst que totes dues actuacions finalitzin la segona quinzena d’aquest mes de setembre.

La inversió, que es durà a terme durant els propers mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, forma part del Pla de Millora de la Qualitat de Subministrament en Baixa Tensió al Vallès Occidental, un pla que Endesa porta realitzant a tot Catalunya des de fa deu anys.




Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande