lunes, 19 de septiembre de 2011

ENDESA INVERTEIX MÉS DE 40.000 EUROS EN LA MILLORA DE L’IMPACTE VISUAL DE LA XARXA DE BAIXA TENSIÓ DE BLANES

• Els treballs han suposat l’eliminació de les barreres arquitectòniques i la millora de la mobilitat dels veïns de la urbanització Corona de Santa Cristina de Blanes.


• El nou cablejat compta amb les darreres tecnologies del sector, fet que comporta una major solidesa i seguretat del subministrament elèctric.


Blanes, 19 de setembre de 2011 (2900).- Endesa ha finalitzat recentment les tasques de reforma i adequació tecnològica de part de la xarxa elèctrica de baixa tensió de la urbanització Corona de Santa Cristina de Blanes, a la comarca de La Selva. Els treballs han suposat una inversió, aportada íntegrament per la Companyia, de més de 40.000 euros i han consistit en la retirada de cablejat aeri i dels pals de fusta que el sustenten, fet que comporta una millora en la seguretat i en la qualitat del servei a 500 veïns del municipi.

L’actuació, que s’ha dut a terme principalment al carrer Sant Damià, ha consistit en la substitució dels cables aeris convencionals de baixa tensió per línies subterrànies. Així, es guanya, sobretot, en seguretat i se’n redueix el seu impacte visual. A més, els treballs també comporten l’eliminació de les barreres arquitectòniques alhora que es millora la mobilitat de la via pública.

Aquest conjunt de millores forma part del pla d’actuacions d’Endesa per a la reforma i modernització tecnològica de la xarxa de baixa tensió dels municipis de La Selva.




Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande