miércoles, 6 de abril de 2011

ENDESA AMPLIA I REFORMA TECNOLÒGICAMENT PART DE LA XARXA ELÈCTRICA DE L’ALT PENEDÈS PER TAL DE REFORÇAR-HI EL SERVEI


·        La Companyia ha posat en servei un centre de transformació que dóna subministrament a Torrelavit i Subirats.

·        Per a la nova infraestructura, que compta amb un transformador de 250 kVA,  s’han estès més de 1.000 metres de cable subterrani entre mitja i baixa tensió.
                                         
·        La millora serveix per incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament i per dotar la xarxa de les últimes tecnologies.

Vilafranca del Penedès, 6 d’abril de 2011.- Endesa ha finalitzat els treballs d’ampliació i reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitja i baixa tensió de Torrelavit i Subirats, a la comarca de l’Alt Penedès, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric dels seus clients.

Així, s’ha posat en servei un nou centre de transformació que alimenta el barri de Can Rossell, al terme municipal de Torrelavit, i les masies Can Batista – Can Mota, del terme municipal de Subirats, no només per reforçar-ne la xarxa elèctrica, sinó per atendre la demanda registrada. Per deixar operativa la nova infraestructura, que compta amb un transformador de 250 kVA,  ha calgut estendre més de 1.000 metres de cable subterrani entre mitja i baixa tensió.

La nova unitat s’ha construït amb els paràmetres de les últimes tecnologies que hi ha al mercat, de manera que disposa de cabines d’estructura compacta. Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta, i gairebé no requereix manteniment, a diferència de l’anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.

Els treballs comporten un increment de la continuïtat del subministrament dels clients de la zona, a l’hora que deixen les instal·lacions a punt per atendre puntes de consum i futures connexions.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande