martes, 26 de abril de 2011

ENDESA REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA SUBESTACIÓ DE L’HOSPITALET PER A MILLORAR EL SERVEI A 18.000 CLIENTS DE LA CIUTAT

• La Companyia ha adequat una línia elèctrica d’alta tensió a 110 kV amb els últims paràmetres que hi ha al mercat.

• Els treballs formen part del pla d’actuacions de la Companyia a les subestacions de la comarca del Barcelonès.


L’Hospitalet de Llobregat, 20 d’abril de 2011.- Endesa ha finalitzat ha recentment els treballs de reforma tecnològica d’una línia d’alta tensió a 110 kV a la subestació d’Hospitalet, ubicada al barri de Bellvitge, de l’Hospitalet de Llobregat, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric de més de 18.000 clients de la ciutat.

L’actuació, que ha tingut una inversió de 50.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, ha consistit en substituir l’interruptor d’oli per un altre que conté un gas amb característiques especialment aïllants. Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta, i gairebé no requereix manteniment, a diferència de l’anterior, de manera que es redueixen les tasques de revisió que obliguen a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients. A més, s’han renovat tecnològicament el panell de proteccions d’una de les quatre línies que té la subestació. D’aquesta manera, s’ha incrementat la seguretat i la fiabilitat dels equips. Amb aquesta actuació es dóna continuïtat als treballs de renovació a una segona línia, que s’efectuaran en breu.

Les obres formen part del Pla d’inversions de la Companyia a l’àrea metropolitana de Barcelona per a la millora i reforma tecnològica de les instal•lacions elèctriques de la comarca i per al reforçament del servei, a l’hora que se n’incrementa la seguretat. Aquest pla es desenvolupa principalment a les subestacions.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande