martes, 26 de abril de 2011

ENDESA REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA XARXA DEL GARRAF PER MILLORAR EL SERVEI A 50.000 CLIENTS DE LA COMARCA


·        La Companyia ha reformat els transformadors de dues línies d’alta tensió situats a una subestació de Vilanova i la Geltrú.

·      En total s’han canviat 6 dispositius per uns de major seguretat i fiabilitat, que alhora permeten reduir el temps d’interrupció per treballs de manteniment, que són significativament menors.

·      Els clients beneficiats es divideixen entre els municipis de Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

Vilanova i la Geltrú, 19 d’abril de 2011.- Endesa ha finalitzat recentment les obres per a la millora tecnològica de part de la xarxa d’alta tensió del Garraf. Aquests treballs han servit per augmentar la qualitat i continuïtat del subministrament elèctric de més de 50.000 clients de la comarca.

Concretament, les reformes han consistit en el canvi de 6 transformadors de dues línies d’alta tensió (110 kV) per uns més avançats tècnicament. En primer lloc, els nous dispositius són més segurs i fiables, de manera que atorguen major qualitat en el subministrament elèctric que en depèn. En segon lloc, els anteriors equips requerien aturar breument el seu funcionament cada 3 mesos per dur a terme tasques de manteniment, però amb les noves incorporacions aquestes tasques es redueixen significativament.

Els clients beneficiats per les reformes tecnològiques, que han suposat una inversió total superior als 54.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, es divideixen entre els municipis de Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

Aquestes actuacions formen part del pla d’Endesa per a la millora tecnològica de la seva xarxa d’alta i mitja tensió, de la que les subestacions són un element essencial per les seves funcions de transformació de tensió i, alhora, de mallat del sistema de subministrament elèctric.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande