viernes, 15 de abril de 2011

ENDESA MILLORA TECNOLÒGICAMENT LA XARXA D’ALTA TENSIÓ DE REUS

• Els treballs s’han centrat en la renovació dels transformadors de tres línies de la subestacions de la capital del Baix Camp.

• Amb les obres, la Companyia reforça la fiabilitat i la seguretat dels elements de la infraestructura, que dóna servei a prop de 58.000 clients.

• En total, les millores tecnològiques de les instal•lacions de distribució elèctrica han suposat una inversió de 72.000 euros, aportats íntegrament per l’Empresa.

Reus, 15 d’abril de 2011.- Endesa ha millorat tecnològicament la xarxa d’alta tensió de Reus amb la instal•lació de diversos transformadors d’última generació a la subestació del municipi. Aquestes reformes tenen com a objectiu millorar la fiabilitat i la seguretat del subministrament de prop de 58.000 clients. 

Els treballs han consistit a substituir els transformadors de tres línies d’alta tensió (110 kV) que surten de la infraestructura de la capital del Baix Camp per uns de més avançats tecnològicament.

Els nous dispositius compten amb uns sistemes d’aïllament que són més segurs i fiables, de manera que es redueixen les interrupcions en el subministrament elèctric. Alhora, aquests nous equips reclamen menys manteniment, així que s’eviten gran part de les desconnexions de les línies degudes a operacions de revisió i posada al dia.

Les obres, que han suposat una inversió de 72.000 euros, aportats íntegrament per Endesa, formen part del Pla Micro d’inversions de la Companyia a la demarcació de Tarragona per a la millora i reforma tecnològica de les instal•lacions elèctriques de la comarca i per al reforçament del servei, a l’hora que se n’incrementa la seguretat. Aquest pla es desenvolupa principalment a les subestacions.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande