lunes, 23 de mayo de 2011

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DISTINGEIXEN UN TÈCNIC D’ENDESA PER LA SEVA TASCA A LA COMARCA DE LA CERDANYA

• Josep Maria Sales ha estat felicitat per la seva estreta col•laboració amb el cos policial a l’hora de preparar plans de contingència i dispositius de seguretat.

• L’acte ha tingut lloc durant la celebració del ‘Dia de les Esquadres’, en què s’acostuma a premiar dos civils.


La Seu d’Urgell, 23 de maig de 2011.- Els Mossos d’Esquadra, a través de la Regió Policial del Pirineu Occidental, ha premiat avui Josep Maria Sales, un tècnic d’Endesa que desenvolupa la seva activitat laboral a la Cerdanya, per la seva activa i estreta col•laboració amb els agents a l’hora d’elaborar plans de contingència i dispositius de seguretat per esdeveniments a la comarca.

Josep Maria Sales (Barcelona, 1959), va ingressar a l’antiga Enher (actualment integrada a Endesa) l’any 1976. Des del 1998 desenvolupa les seves tasques a la Cerdanya, actualment com a tècnic responsable de la xarxa de mitja i baixa tensió. El motiu de la distinció és fruit de la seva col•laboració amb el cos dels Mossos d’Esquadra, bàsicament durant la celebració del Campionat d’Esquí Femení, el desembre de 2009, així com durant les proves de la 9th FIS Snowboard World Championships, celebrades el gener de 2011. Totes dues proves es van dur a terme a les instal•lacions d’esquí de la Molina, a Alp.

A l’acte d’entrega dels guardons, que ha tingut lloc aquest matí a La Seu d’Urgell, hi ha assistit, entre altres autoritats, el director d’Endesa a Girona, Francisco Vizcaíno, acompanyat d’altres tècnics de la Companyia.

En el transcurs de l'acte també s’han felicitat disset mossos d’esquadra d’aquesta regió policial que durant el darrer any han actuat meritòriament en acte de servei de reconeguda importància o en reconeixement a la seva trajectòria professional dins del Cos, i un altre ciutadà per la seva col•laboració en l’organització d’esdeveniments esportius i per la seva implicació en la seguretat viària.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DISTINGEIXEN UN TÈCNIC D’ENDESA PER LA SEVA TASCA A LA COMARCA DE LA CERDANYA

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DISTINGEIXEN UN TÈCNIC D’ENDESA PER LA SEVA TASCA A LA COMARCA DE LA CERDANYA


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande