martes, 31 de mayo de 2011

ENDESA INVERTEIX 65.000 EUROS PER TANCAR UNA ANELLA ELÈCTRICA I REFORÇAR EL SERVEI A TRES MUNICIPIS DEL VALLÈS ORIENTAL

• La Companyia uneix dues línies de mitja tensió per garantir la seguretat del subministrament.

• L’actuació beneficiarà 4.500 clients de Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Sant Celoni.

Santa Maria de Palautordera, 31 de maig de 2011.- Endesa ha invertit 65.000 euros per tancar una anella elèctrica a Santa Maria de Palautordera amb l’objectiu de reforçar la qualitat i la seguretat en el subministrament a tres municipis del Vallès Oriental.

Els treballs han consistit a enllaçar dues línies elèctriques de mitja tensió a 25 kV i els seus respectius 14 centres de transformació, de manera que queda completada la xarxa de distribució de la zona. Aquesta operació és cabdal perquè assegura que, en cas de puntes de demanda o una incidència a l’estar la xarxa mallada es pugui alimentar els clients afectats per vies alternatives. Per a possibilitar aquesta unió ha estat necessari estendre una nova línia elèctrica de 550 metres.

L’operació, que beneficiarà 4.500 clients repartits entre els municipis de Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni i, especialment, l’àrea industrial de Vallgorguina, forma part dels plans d’inversió de la Companyia al Vallès Oriental, per tal de dotar la infraestructura elèctrica d’aquesta comarca dels darrers avenços tecnològics, amb l’objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande