jueves, 5 de mayo de 2011

ENDESA INSTAL•LA TRES CENTRES DE TRANSFORMACIÓ PER A DONAR SERVEI A LA XARXA DE DISTRIBUCIÓ D’AIGUA DE BOCA

• Per a connectar aquestes infraestructures la Companyia ha hagut d’estendre més de 1.700 metres de cablejat de mitja i baixa tensió.

• Els municipis beneficiats es divideixen entre el Segrià i la Noguera i són Alpicat, Rosselló, Torrefarrera, Vilanova de la Barca i Ivars de Noguera.

• Les obres també doten el sistema elèctric d’aquestes comarques d’una major solidesa.

Lleida, 5 de maig de 2011.- Endesa ha finalitzat els treballs de reforma i ampliació de part de la xarxa elèctrica de mitja i baixa tensió de diversos municipis del Segrià i la Noguera amb l’objectiu d’abastir elèctricament parts de les infraestructures de distribució d’aigua de boca de l’àmbit rural.

Així, s’han posat en servei tres nous centres de transformació de tipus rural, de 100 kVA de potència, equipats amb les darreres tecnologies del sector, per tal de garantir l’adequat subministrament als diversos equipaments. Per connectar aquestes infraestructures a la xarxa s’han hagut d’estendre més de 1.700 metres de cablejat, entre mitja i baixa tensió. D’aquest total, 255 metres han sigut de cable subterrani de mitja tensió.

Els veïns beneficiats per aquestes reformes es divideixen entre els municipis d’Alpicat, Rosselló, Torrefarrera i Vilanova de la Barca, al Segrià, i Ivars de Noguera, a la Noguera.

Així, amb l’entrada en funcionament d’aquestes noves instal•lacions de la Companyia, no només es garanteix l’abastiment necessari a les estacions de bombeig, les depuradores i les vàlvules, sinó que es dota la xarxa elèctrica d’una major solidesa per atendre els nous subministraments que hi pugui haver en un futur.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande