miércoles, 4 de mayo de 2011

ENDESA RENOVA LA SUBESTACIÓ D’ALTAFULLA PER MILLORAR EL SUBMINISTRAMENT A MÉS DE 45.000 CLIENTS D’ONZE MUNICIPIS

• S’han reformat els elements estructurals de la infraestructura elèctrica per augmentar-ne la seguretat perimetral.

• L’actuació ha servit per millorar el servei a clients del Tarragonès i del Baix Penedès.

• En total, les obres a l’edifici han representat una inversió de 40.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia.


Altafulla, 4 de maig de 2011. - Endesa ha dut a terme recentment la renovació estructural de l’edifici de la subestació elèctrica d’Altafulla, al Tarragonès, que dóna subministrament a més de 45.000 clients d’onze municipis repartits entre dues comarques.

Concretament, les obres han servit per millorar el servei a clients d’Altafulla, el Catllar, Creixell, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Roda de Barà, Tarragona, Torredembarra i Vespella de Gaià, així com el Vendrell, a la comarca del Baix Penedès.

Les actuacions han consistit en la reforma dels elements estructurals de l’edifici, de manera que se’n millora la seva seguretat perimetral i s’aïlla la subestació d’accessos inadequats. Per tant, les obres comporten una important millora en la seguretat i la continuïtat del subministrament elèctric de tots els clients que depenen d’aquestes quatre infraestructures elèctriques.

Aquestes obres de caire estructural han suposat una inversió de 40.000 euros, aportats íntegrament per Endesa i s’han emmarcat dins el pla de la Companyia per a la millora dels elements de transformació i distribució i la seva idoneïtat s’avalua a través dels anàlisi i inspeccions dels edificis que es duen a terme periòdicament arreu de Catalunya.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande