miércoles, 25 de mayo de 2011

ENDESA INVERTEIX 17.000 EUROS EN EL SOTERRAMENT DE LA LÍNIA QUE CREUAVA L’APARCAMENT PÚBLIC DE BAGERGUE

• En total, s’han instal•lat més de 150 metres de cablejat de mitja tensió (25 kV), dotat de les últimes tecnologies en el sector.

• Amb aquestes reformes, la Companyia proporciona als clients d’aquest nucli agregat de Naut Aran un subministrament elèctric més sòlid i resistent a accions externes.

Naut Aran, 25 de maig de 2011.- Endesa ha finalitzat aquesta setmana les reformes de la xarxa elèctrica de mitja tensió de Bagergue, nucli agregat de l’Ajuntament de Naut Aran, a la Vall d’Aran. Aquestes obres han consistit amb el soterrament de la línia que creuava l’aparcament públic més gran del poble i han suposat una inversió de 17.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia.

En total, els treballs han comportat la instal•lació de més de 150 metres de cablejat subterrani de mitja tensió a 25 kV. Aquestes infraestructures compten amb les darreres tecnologies del sector i, alhora, han permès retirar l’antiga línia aèria d’un espai tan singular.

Els treballs han permès augmentar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric dels clients del nucli pirinenc, atorgant un servei sòlid i segur enfront de possibles situacions climatològicament adverses o d’impactes derivats d’activitats a l’entorn de la línia.

Aquestes obres formen part del pla de la Companyia per a la reforma i millora tecnològica de la xarxa de mitja i baixa tensió del Pirineu.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande