martes, 17 de mayo de 2011

ENDESA INVERTEIX PROP DE 3 MILIONS D’EUROS EN LA MILLORA DE LA XARXA DE MITJA TENSIÓ DE L’ALT CAMP

• Concretament, la Companyia ha instal•lat sis nous cables a la subestació de Puigpelat.

• Les noves infraestructures de distribució permeten repartir el volum de càrrega i variar l’equilibri entre les línies segons les necessitats de cada moment.

• En total, més de 5.000 clients, distribuïts entre Valls i Pla de Santa Maria, es beneficien directament d’aquesta millora.

Puigpelat, 17 de maig de 2011.- Endesa ha finalitzat els treballs de reforma i ampliació de part de la xarxa elèctrica de mitja tensió a 25 kV de la comarca de l’Alt Camp. Aquestes millores han consistit en la instal•lació de sis noves línies a la subestació de Puigpelat i han comptat amb una inversió total per part de la Companyia de gairebé tres milions d’euros.

Les noves línies permeten esponjar no només les càrregues elèctriques de la subestació, sinó també de les subestacions properes, com per exemple la de Valls. L’augment de recursos de distribució també permet tenir maniobrabilitat, de manera que es pot modificar l’equilibri entre les diverses sortides en funció de les necessitats de cada moment. D’aquesta manera s’augmenta la qualitat del subministrament i la seva fiabilitat.

Alhora, disposar de major capacitat en la xarxa de la comarca també proporciona al sistema més recursos de cara a afrontar noves necessitats que sorgeixin, ja siguin ampliacions de potència de clients domèstics o noves infraestructures de caire industrial.

En total, aquestes millores han significat un augment de la qualitat del subministrament a 5.000 clients de manera directa, distribuïts entre els municipis de Valls i Pla de Santa Maria, a part de l’impacte que té en tota la xarxa de l’Alt Camp.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2011 en un mapa más grande