jueves, 2 de diciembre de 2010

ENDESA INICIA LA SUBSTITUCIÓ DEL SISTEMA DE REFRIGERACIÓ D’UN DELS TRANSFORMADORS DE LA SUBESTACIÓ DE LES CORTS, A BARCELONA


·        Les actuacions signifiquen una inversió total de més de 770.000 euros.

·        Es substituirà el sistema de refredament a través d’aigua per un sistema d’aerorefrigeradors.
                    
·        La infraestructura elèctrica dóna servei a més de 36.000 clients dels barris de Les Corts, Sant Gervasi, Eixample i Sants-Montjuïc.

Barcelona, 2 de desembre de 2010.- Endesa ha iniciat recentment les operacions per substituir el sistema de refrigeració del transformador de la subestació barcelonina de Les Corts. Els treballs impliquen una inversió total de més de 770.000 euros per a aquesta subestació, que dóna servei a més de 36.000 clients, principalment dels barris de Les Corts i Sant Gervasi, però també a part dels barris del Eixample i Sants-Montjuïc.

Aquest procediment permetrà passar d’un sistema de refrigeració a través d’aigua a un sistema més avançat tecnològicament que utilitza dos aerorefrigeradors. El canvi significarà una millora de la funcionalitat del transformador, així com del rendiment del sistema. El model de refrigeració per aire, alhora, atorga més seguretat, exerceix un consum menor de recursos energètics i, alhora, reclama menor manteniment.

Aquestes actuacions  es prolongaran durant unes setmanes i formen part del pla de reformes i millores tecnològiques que la Companyia té per a la ciutat de Barcelona i la seva comarca, dins el pla general de millora de la xarxa elèctrica de Catalunya.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande