miércoles, 22 de diciembre de 2010

ENDESA REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA CENTRAL HIDRÀULICA DE GAVET, AL PALLARS JUSSÀ

• Les noves tecnologies aplicades a la central la fan més sostenible, ja que se’n millora l’eficiència amb un transformador més eficient.

• Les millores també han inclòs la reforma de diversos dispositius amb l’objectiu de fer-los més fiables i segurs amb un menor manteniment.

• Aquests treballs formen part dels plans de manteniment i millora tecnològica de la Companyia per a les instal•lacions hidràuliques.

Tremp, 22 de desembre de 2010.- Endesa va finalitzar ahir els treballs de reforma tecnològica de la Central Hidroelèctrica de Gavet, a la comarca del Pallars Jussà, amb l’objectiu de millorar-ne la productivitat i la sostenibilitat.

La remodelació ha consistit en la millora tecnològica de diversos dispositius (alternador, coixinets, pivot...) de la infraestructura hidroelèctrica, que n’han millorat l’eficiència. D’aquesta manera es pot augmentar la producció elèctrica utilitzant el mínim cabal possible, adaptant, així, la infraestructura a les necessitats ambientals.

Un altre dels aspectes que s’han millorat és la fiabilitat i seguretat dels equips de transformació, que amb les reformes implementades permeten optimitzar el manteniment. Així, la central reduirà la necessitat d’aturar-ne el funcionament per actuacions no programades.

Els treballs de reforma i millora tecnològica de la Central Hidroelèctrica de Gavet formen part del pla general de manteniment i millora de la Companyia per a les seves instal•lacions hidroelèctriques.

ENDESA REFORMA TECNOLÒGICAMENT LA CENTRAL HIDRÀULICA DE GAVET,  AL PALLARS JUSSÀ


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande