miércoles, 29 de diciembre de 2010

ENDESA REFORMA TECNOLÒGICAMENT DUES SUBESTACIONS DE RUBÍ I TERRASSA PER MILLORAR EL SERVEI A 58.000 CLIENTS

• S’han renovat els sistemes protectius de les dues instal•lacions.

• Els treballs han suposat una inversió de 100.000 euros.

• Comportaran un increment de la qualitat del subministrament a veïns de Rubí, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Ullastrell, Viladecavalls i Castellar del Vallès.

Terrassa, 29 de desembre de 2010.- Endesa ha finalitzat recentment la renovació tecnològica de tot el sistema protectiu de dos transformadors d’alta/mitja tensió de les subestacions de Rubí i de Mas Figueres (Terrassa) amb l’objectiu de reforçar i millorar la qualitat del servei a més de 58.000 clients repartits entre vuit municipis del Vallès Occidental.

Els treballs, que han tingut una inversió de 100.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, han permès passar d’un sistema protectiu de tecnologia analògica a un sistema protectiu de tecnologia digital multifunció, amb comunicació integrada i doble sistema protectiu. Aquest canvi aporta una millora substancial de la velocitat d’actuació, la precisió i la fiabilitat del sistema protectiu. Al mateix temps, facilita l’anàlisi dels incidents aportant la funcionalitat de l’oscilografia.

Aquesta reforma repercuteix de forma directa en la xarxa de les dues subestacions que alimenta els seus clients, repartits entre els municipis de Rubí, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Ullastrell, Viladecavalls i Castellar del Vallès.

La renovació tecnològica és una solució que té com objectiu clar seguir la línia d’una actualització constant i eficaç de les tecnologies instal•lades indispensable pel funcionament de la nostra activitat, incorporant tots els serveis necessaris per la millora del manteniment de les subestacions.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande