jueves, 9 de diciembre de 2010

ENDESA MILLORA TECNOLÒGICAMENT UN CENTRE DE TRANSFORMACIÓ DE BLANES, A LA COMARCA DE LA SELVA

• La inversió ha ascendit fins a més de 15.800 euros i se’n beneficien més de 6.000 clients del municipi.

• Les reformes comporten major seguretat i fiabilitat en el funcionament del dispositiu.

• Amb els nous avenços també es podrà respondre amb molta més celeritat a qualsevol incidència.

Blanes, 9 de desembre de 2010.- Endesa ha finalitzat recentment les operacions per la millora tecnològica d’un centre de transformació de Blanes, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a més de 6.000 clients d’aquesta població de la comarca de La Selva. Concretament, el dispositiu està ubicat al carrer de la Cala Bona, proper al Port i al Jardí Botànic de Mar i Murtra.

Aquestes reformes han suposat una inversió de més de 15.800 euros i han significat la substitució de les cel•les del centre de transformació per unes de última generació.

Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta, i gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.

Igualment, és de més fàcil operativitat, fet que permet una maniobra molt ràpida dels equips d’intervenció de la Companyia. En cas de qualsevol incidència a la xarxa, per tant, la resposta dels tècnics i el seu temps de reacció comptarà amb una millora important.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande