viernes, 3 de diciembre de 2010

ENDESA REDUEIX L’IMPACTE VISUAL DE LA XARXA ELÈCTRICA DE VILASSAR DE DALT, A LA COMARCA DEL MARESME


• Les actuacions han consistit en la retirada d’algunes línies del centre del municipi, conjuntament amb instal•lacions d’enllumenat públic i de telefonia.

• Els desmantellaments han tingut lloc al carrer Nou, passatge Nou i carrer Mestre Viladrosa del centre del municipi.

• També s’ha ampliat la capacitat de la xarxa elèctrica, passant dels 220 volts a 380 volts, fet que permet que pel traçat hi pugui passar gairebé el doble d’energia.


Vilassar de Dalt, 3 de desembre de 2010 - Endesa ha finalitzat recentment els treballs necessaris per a la remodelació de la xarxa de part del centre de Vilassar de Dalt, al Maresme. Aquesta modificació ha permès la retirada de cablejat de baixa tensió, millorant així l’impacte visual de les instal•lacions de subministrament elèctric en el centre del municipi d’aquesta comarca.

La Companyia ha executat aquestes obres en una actuació conjunta en la que també s’ha retirat cablejat d’enllumenament públic i telefonia. Els carrers on s’ha dut a terme el desmantellament han sigut el carrer Nou, el passatge Nou i el carrer Mestre Viladrosa.

Les operacions també han servit per ampliar la capacitat de la xarxa de baixa tensió, passant dels 220 volts als 380 volts, fet que permet que pel mateix cable hi pugui passar gairebé el doble d’energia que abans. Així, no només es dota la xarxa de més capacitat per donar resposta al creixement vegetatiu sinó que també es prepara per a futurs nous subministraments que es puguin necessitar, tan a la zona com a espais propers.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande