lunes, 27 de diciembre de 2010

ENDESA INVERTEIX MÉS DE 100.000 EUROS EN LA REFORMA TECNOLÒGICA DE LA SUBESTACIÓ DE JUIÀ PER MILLORAR EL SERVEI A 21 MUNICIPIS

• Els treballs s’han centrat en la renovació de 21 parallamps de les sortides de 7 línies d’alta tensió (quatre de 132 kV i tres de 110 kV).

• Amb les obres, la Companyia reforça la fiabilitat i la seguretat dels elements de la infraestructura.

• Els municipis beneficiats es divideixen entre les comarques del Gironès (14), el Baix Empordà (4), el Pla de l’Estany (2) i l’Alt Empordà (1).

Juià, 27 de desembre de 2010.- Endesa ha invertit 105.000 euros per reformar tecnològicament la subestació de Juià, a la comarca del Gironès, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a 8.700 clients.
Els treballs han consistit a substituir 21 vàlvules (parallamps) de les sortides de set línies d’alta tensió (quatre de 132 kV i tres de 110 kV). Al mateix temps, la Companyia ha dut a terme millores a diversos elements de la infraestructura de la subestació, de manera que s’incrementa la seva seguretat, robustesa i fiabilitat.
Aquesta actuació comportarà una millora de la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients que s’alimenten a través d’aquestes línies, la major part del Gironès. Concretament, els municipis beneficiats són: Bordils, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Girona, Juià, Madremanya, Sant Joan de Mollet, Sant Jordi Desvalls, Sant Julià de Ramis, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter i Viladesens (al Gironès), Corçà, La Pera, Parlavà i Rupià (al Baix Empordà), Cornellà del Terri i Vilademuls (al Pla de l’Estany) i Bàscara (a l’Alt Empordà).
Les obres formen part del Pla Micro d’inversions de la Companyia a les comarques de Girona per a la millora i reforma tecnològica de les instal•lacions elèctriques de la comarca i per al reforçament del servei, a l’hora que se n’incrementa la seguretat. Aquest pla es desenvolupa principalment a les subestacions.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande