lunes, 13 de diciembre de 2010

ENDESA INVERTEIX MÉS DE 110.000 EUROS EN LA MILLORA DE LA XARXA DE MITJA TENSIÓ DE MOIÀ I L’ESTANY, A LA COMARCA DEL BAGES


·        La Companyia ha reformat tecnològicament les infraestructures de la zona amb la substitució de 36 suports de fusta per 13 torres metàl·liques.

·        Dins el conjunt de reformes també s’ha procedit a l’estesa de 1.500 metres de cablejat nou i la instal·lació d’aïllaments polimèrics, més resistents a fenòmens meteorològics adversos.

·        Amb aquestes actuacions es millora la qualitat del servei de més de 2.000 clients d’aquestes dues poblacions bagenques, així com de Castellterçol.
                            
Moià, 13 de desembre de 2010.- Endesa ha finalitzat recentment els treballs per a la  millora de la xarxa de mitja tensió de Moià i L’Estany, a la comarca del Bages. Aquestes actuacions han comptat amb una inversió total de més de 110.000 euros i han servit per la reforma tecnològica d’una línia que subministra les poblacions de Moià, L’Estany i Castellterçol.

La millora de major envergadura i visibilitat que s’ha dut a terme ha sigut la substitució de 36 suports de fusta del cablejat de mitja tensió per 13 torres metàl·liques. Aquest canvi també s’ha complementat amb l’estesa de més de 1.500 metres de cable i la instal·lació d’aïllaments polimèrics, que tenen major resistència davant fenòmens meteorològics adversos, especialment ventades.

Aquestes millores en la xarxa signifiquen, a part d’una major capacitat, un augment de la solidesa del subministraments a més de 2.000 clients dels tres municipis, dividits entre les comarques del Bages i el Vallès Oriental i amb una potència instal·lada de més de 14.000 kVA.

Per dur a terme les reformes sense afectació pels clients s’ha instal·lat un grup electrogen al municipi de L’Estany, permetent mantenir el subministrament durant les obres, que han tingut una durada aproximada d’un mes.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande