martes, 14 de diciembre de 2010

ENDESA REFORMA LA SUBESTACIÓ DE VALLS, A LA COMARCA DE L’ALT CAMP, QUE DÓNA SERVEI A MÉS DE 19.000 CLIENTS

• Les millores s’han centrat en la reforma del parc de mitja tensió de la infraestructura elèctrica i han suposat una inversió de més de 74.000 euros.

• Les obres realitzades han permès la reforma dels aïllaments del parc de 25 kV per uns d’última tecnologia, més robusta i segura enfront d’incidències a la xarxa.

• La remodelació forma part del Pla Micro 2010 de la Companyia, un conjunt de millores en la xarxa de mitja tensió d’arreu de la demarcació de Tarragona.

Valls, 14 de desembre de 2010 .- Endesa ha dut a terme recentment les obres de millora de la subestació que la Companyia té a Valls, comarca de l’Alt Camp. Aquestes reformes han consistit en la millora tecnològica del parc de mitja tensió de la infraestructura elèctrica, que dóna servei a més de 19.000 clients.

Les actuacions han suposat a la Companyia una inversió superior als 74.000 euros. La nova tecnologia implementada és més segura i robusta, i gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a interrompre el funcionament de la subestació i derivar-ne els clients a d’altres de properes, modificant l’estructura habitual del subministrament. Igualment, és de més fàcil operativitat, fet que permet una maniobra molt ràpida dels equips d’intervenció de la Companyia.

Els canvis també han inclòs una revisió completa dels equips de transformació, alhora que un conjunt de millores menors, com l’enllumenat de l’edifici i petites reformes en dispositius menors.

Les obres formen part del Pla Micro 2010 de la Companyia. Aquest pla d’operacions d’Endesa a Catalunya consta d’una primera fase d’anàlisi específic del funcionament de tots els dispositius de les subestacions. A partir d’aquesta revisió es duen a terme un conjunt de millores en diversos punts de la xarxa de mitja tensió de la demarcació de Tarragona, que tenen com a objectiu la millora de la qualitat i la seguretat del servei, assegurant-ne al màxim la continuïtat.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande